Backyard Oasis

My client wanted to transform her backyard.   She already had designated spaces that were sectioned off, but they just didn’t flow and weren’t functional for her family of 5.  Her husband asked for a BBQ area where he could cook + entertain while watching football.  She really wanted a fire pit + for the side yard to be a spacious, clean, linear storage area.  Check out the before + after photos below.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s